Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från DF


Ska din förening eller ditt förbund ha årsmöte eller bara vanlig träff? Välkommen att boka lokal på Idrottens hus i Örebro!
 

Bli vår nya kollega!

(2017-08-29 08:58)
Just nu söker vi en projektledare/hälsopedagog till SISU/ÖLIF i Örebro län. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan!
 
Korpföreningen i Örebro söker nu en utvecklingskonsulent. Välkommen med din ansökan!
 
Vi har tagit ställning och kommer delta i Örebro Prideparad 26 augusti klockan 18.00. Samla styrelsen, ledare och aktiva att vara del i årets festligaste parad!
 
Ett lika säkert försommartecken som doften av hägg och syren är alla motionslopp som arrangeras runt om i landet. Intresset är stort och många vill vara med och känna glädjen och gemenskapen i det som ofta blir en folkfest.
 

Vill du bli vår kollega?

(2017-06-07 15:29)
Vill du bli vår nya kollega i en spännande nyckelroll som digital kommunikatör? Örebro läns Idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna söker nu en digital kommunikatör med servicekänsla.
 
Sexuella övergrepp inom idrotten i allmänhet men inom barn och ungdomsidrotten i synnerhet är självklart helt oacceptabelt och måste både förebyggas och förhindras.
 
Så var det äntligen dags att förklara "nya" Idrottens hus återinvigt! Det firades med en vandrande verksamhetstorg, plockmat, tårta, sportdryck och gäster och samarbetspartners från hela länet kvällen den 4/4!
 

Idrottens hus återinvigs!

(2017-03-30 13:13)
Äntligen har färgen torkat och möblerna kommit på plats. Örebro läns Idrottsförbund, SISU Idrottsutbildarna liksom länets många specialförbund har flyttat hem till ett hus laddat med kunskap, kontakter och inspirerande utvecklingsmiljöer.
 
SISU Idrottsutbildarnas och Örebro läns Idrottsförbunds arbete med podden "Här pågår barnidrott" rullar på och den senaste i raden att medverka är Magnus Hedman.
 

Distriktsidrottsmöte 2017

(2017-03-15 14:12)
Den 4:e april 2017 är det dags för distriktsidrottsmöte på Idrottens hus i Örebro.
 
Igår gick Örebrogalan av stapeln på Conventum i Örebro. Många framgångsrika personer fick under kvällen ta emot pris för sina gärningar. Årets idrottsledare delades ut till Frövi Judos eldsjäl och i dubbel bemärkelse starke man: Björn Nyberg!
 
Podcasten "Här pågår barnidrott" syftar till att sprida kunskap om en idrott på barns villkor. Podden gästas bland annat av Carolina Klüft, Anna Iwarsson och Jim Thuresson.
 
"Den här dagen borde vara obligatorisk för alla föreningar!", var en av kommentarerna efter dagens konferens!
 
Skatteverket informerar om hur de underlättar för idrottsföreningar som skall lämna in kontrolluppgifter:
 
Besök vår
shoppinggalleria.
Shoppa, beställ
boka resor/hotell mm
 

Postadress:
Laxå MK
Motorstadion, Laxå Motorstadion
69520 Laxå

Kontakt:
Tel: 058412268
E-post: This is a mailto link

Se all info